Gå en bra valpkurs i Stockholm

Har du precis köpt en hund, så kan det vara smart att boka in valpkurs i Stockholm. Om du vill ta en valpkurs i Stockholm, så kan du göra det via K9 Education. Det är bra att redan från start få en bra relation till din hund, samt lära den vad den får göra och inte. Tillsammans i lekfulla övningar så kommer du och din valp att komma närmare varandra. Valpen kommer bland annat att lära sig att komma då du kallar på den, att lystra på sitt namn, att vara följsam samt att den även kommer lära sig att sitta, stanna kvar samt hälsa fint.

I Stockholm finns det bra kurs för valpar

En valpkurs i Stockholm är en bra första start för dig och din hund. Det för att ni ska få en stark och förtroendefull relation med varandra. När din hund sedan växer och blir äldre, så finns det andra kurser och utbildningar att gå. Dels fortsättningskurser på vanlig lydnad, men även annat. Hos K9 Education finns bland annat dessa kurser.

  • Unghundskurs
  • Grundkurs i rallylydnad
  • Grundkurs i nosework
  • Inkallningskurs

Många tänker att det är enkelt att på egen hand lära sin hund det den behöver kunna. Dock är det inte fel att ha hjälp av en van hundtränare. Det är bra för både dig och din hund.

Utvecklas med din hund

Det kan vara smart att börja med en valpkurs i Stockholm för att sedan gå vidare med fler kurser tillsammans. Det gör att du och din hund kan utvecklas på ett bra sätt tillsammans.